torstai 9. lokakuuta 2014

Sisarusten SERTijuhlaa

Elokuun viimeisen viikonloppun alla sisarukset Bobo ja Jade (Nicolen Highway Star ja Nicolen Heart Of A Star) täyttivat sen odotetun 9kk, jolloin naperot pääsivät junnuluokkiin kisaamaan.

Tervakosken KV näyttelystä otettiin vauhtia. Bobo hienosti ekassa junnuluokassaan heti ylsi paras uros neloseksi. Jade sai myös erinomaisen arvostelun. WAU mikä alku!!

Seuraavana päivänä huristimme Helsingin Kaivopuistoon Suomen Kääpiökoira Yhdistyksen Erikoisnäyttelyyn. Aivan mahtava ilma tällä kertaa - aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja puitteet näyttelylle olivat henkeä salpaavan kauniit. Ihania ystäviä kehän laidalla. Tunnelma mitä mahtavin. Irlantilainen tuomari Marie Thorpe oli tiukka kuin mikäkin. SA:ta hän jakoi hyvin hyvin harkiten.

Uroksista SA:n sai vain 5 koiraa. Bobo sai :)) Bobbis oli JUN ERI2 SA. Mutta mitä tekikään sisko Jade.... Toisessa näyttelyssä, 9 kuukauden ikäisenä, oli paras narttu 4 ja sai SERTin!!!!!!!! JIIIHAAAA!!!!

(C) Sari Kupiainen PawDium

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

Omistajan ILOA! (C) Outi Paatola

Kasvattajan ONNEA! (C) Sari Kupiainen PawDium

Kippis SERTeille !!! (C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

(C) Outi Paatola

Tuomari Marie Thorpe, Irlanti


Onnea!

Voittajat!!! Onnea!!


Ihania ystäviä Anni, Laura ja Terhi sekä Samba (Kodan tyttö), Bobo, Jade, Ninni (Samban äiti) ja Sina (Kodan tyttö)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Seuraavana viikonloppuna auton nokka osoitti jälleen kerran Helsinkiä ja Tuomarinkartanon Vinttikoirarataa - ties monennenko kerran tänä kesänä :))  Mentiin Helsingin KR Syysnäyttelyyn. Tuomarina Robert Kanas, Slovakia. Mukana minulta oli Bobo ja Vida. Vida sai NUO ERI3, mutta pikkuherra Bobbarainen räjäytti koko potin ollen ROP ja saaden ekan SERTinsä!!!!! WOU!! Tajutonta! Molemmat sisarukset saivat ekat sertinsä heti ekoista näyttelyistä, eipä voisi kasvattaja olla onnellisempi :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti